Monday, December 18, 2006

تجمع اعتراضی با شعار آزادی و برابری، دردانشگاه آزاد سنندج به مناسبت ١٦

امروز پنج شنبه 23 آذر ماه و یک روز قبل از انتخابات دانشجویان دانشگاه آزاد سنندج در تجمعی اعتراض آمیز در صحن(محوطه اصلی) دانشگاه فریاد آزادی و برابری سر دادند .

برنامه دانشجویان برای ١٦ اذر امسال مرتبا از طرف مسئولین دانشگاه با ممانعت های مختلف روبرو میشد. دانشجویان مصمم به برگزاری برنامه خود بودند و بالاخره موفق شدند تا در این روز تجمع اعتراضی شان را بر پا کنند. آنها در سخنرانی ها ی مختلف و خواستهای آزادیخواهانه و برابری طلبانه خود ، گام مهمی در مبارزاتشان را پایه گذاشتند.

این تحصن راس ساعت 11 صبح وبا بر افراشتن پلاکاردهایی با عناوینی همچون "آزادی برابری" ،"مرگ بر دیکتاتور" ،"مرگ بر استبداد" ،"هرگونه دخالت خارجی در تعیین سرنوشت خود را محکوم میکنیم" و "دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد" شروع شد.

نیروهای حراست و بسیج دانشگاه که قصد ممانعت از آنرا داشتند اقدام به جمع آوری پلاکاردها و بازداشت حاملان پلاکارد ها کردند. در این لحظه دانشجویان دیگر که از قبل آماده بودند به حمایت ازاین اعتراض و مقابله با عوامل حراست پرداختند و به یکباره به صف دانشجویان معترض پیوستند. تعداد دانشجویان بالغ بر ٣٠٠ نفر بودند. آنها شروع به سر دادن شعارهایی همچون "آزادی برابری" ، "مرگ بر دیکتاتور" ، "مرگ بر استبداد" و "دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد" ،"دانشجو دانشجو حمایت حمایت" کردند . این تحصن اعتراضی به مدت 1 ساعت ادامه داشت و نیروهای لباس شخصی و اطلاعاتی اقدام به عکس برداری از متحصنین می کردند که با بی توجهی دانشجویان مواجه شد.

در طول تحصن چندین دانشجو نسبت به سیاستهای سرکوب گرانه رژیم سخنرانی کردند که با شعارها و کف زدنهای دانشجویان همراه بود و سرود یار دبستانی نیز چندین بارخوانده شد .
در پایان بیانیه تشکل دانشجویی هاوری که از چند روز قبل در نشریه هاوری منتشر شده بود، خوانده شد و با استقبال گسترده دانشجویان و کف زدنهای ممتد نسبت به هر بند آن همراه بود. (بیانیه ضمیمه است)
دانشجویان پس از 1 ساعت و با خواست خود و پا فشاری در رسیدن به مطالباتشان به تحصن پایان دادند

بیانیه تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد سنندج

آذر فرا رسید .امسال در حالی این روز را گرامی می داریم که سرکوب و استبداد به تمامی قد علم کرده و در برابر تمام خواست های انسانی جامعه قرار گرفته است
.امروز بار دیگر شاهد هجوم سرکوبها و دستگیری ها که با تفسیر غلط برخی از مسئولین نا آگاه به وقایع امروز می باشیم ،که همچنان در گذشته نیز این امر معمول بوده است ،شاهد اعتراضات گسترده ی فریادهای همیشه زنده ی دانشجویان هستیم که هیچ گاه از مبارزه در راه آزادی و برابری باز نخواهد ایستاد .
امروز دانشگاه زنده است و در تاریخ مبارزاتی خود به نقطه عطف تعین کننده ای رسیده است . دیگر زمان آن رسیده است که سرکوب گران حقوق بشرباید به این واقعیت پی ببرند که فریادهای در گلو خفته این قشر بیدار جامعه هیچ گاه خفه نخواهد شد و همواره برای جامعه ای آزاد و برابر مبارزه می کند .ما نیزبا نام و تشکل دانشجویی هاوری دانشگاه آزاد سنندج خواسته های خود را نه از طریق متوسل شدن به درگاه مراجع قدرت داخلی و خارجی،بلکه با اصرار قاطعانه و اتکا به نیرو
و اراده آگاهانه خود به شرح زیر اعلام می داریم
ـ جامعه ای آزاد و برابر و بدون هرگونه تبعیض قومی ،نژادی ، طبقاتی و جنسی
ـ پا فشاری به حق بدیهی آزادی بیان ، اندیشه و مطبوعات
ـ آزادی فعالیت تشکلها و نشریات مستقل دانشجویی مصون از هر گونه تیغ سانسور و سرکوب
ـ حمایت از دانشجویان ستاره دار و خواستار لغو احکام صادر شده برای آنها
ـ خواستار آزادی بی قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی
ـ محکوم کردن قتل دانشجوی دانشگاه سبزوار و محاکمه عاملان آن
ـ محکوم کردن اخراج و بازداشت فعالین کارگری
ـ محکوم کردن و لغو احکام صادره برای فعالین دانشجویی و حمایت از آنان

1 comment:

Anonymous said...

بحران ناسيوناليسم کرد
انشعاب در حزب دمکرات کردستان ايران
محمد آسنگران
12 دسامبر2006
اخيرأ کميته مرکزي حزب دمکرات کردستان ايران طي اطلاعيه اي اعلام کرده است که بخشي از اين حزب انشعاب کرده است. بخش منشعب هم تحت عنوان تعدادي از کميته مرکزي، کادرها و مشاورين و اعضاي جانشين کميته مرکزي حزب دمکرات اعلام کرده است که انشعاب کرده اند. علاوه بر اينها تعدادي از کادرهاي اين حزب اعلام کرده اند که با هيچ کدام از اين دو بخش نيستند و حزب دمکرات کردستان ايران (آرارات) را سازمان ميدهند. تعددادي هم استعفا داده و با هيچکدام از اين سه "حزب" نرفته اند.
اينکه حزب دمکرات دچار اين انشقاق شده است دلايل ابژکتيوي دارد. برخلاف استدلال جناحهاي مختلف اين حزب، مسئله تنها اختلاف دروني و تشکيلاتي نبوده است که اينچنين حزب دمکرات را متلاشي کرده است. بلکه خود اين اختلافات دروني انعکاسي از وضعيت اجتماعي و منطقه اي است که حزب دمکرات در آن قرار گرفته بود. دلايل طرفين براي توضيح انشعابشان زيادي غير سياسي و سطحي است. البته با توجه به سطح درک و توان سياسي رهبران حزب دمکرات بعيد نيست که واقعأ همين دلايل به عقلشان رسيده باشد. اما صرفنظر از اينکه آنها چگونه در مورد خود و مخالفينشان قضاوت ميکنند روندهاي سياسي پايدار تري در جامعه حزب دمکرات را اين چنين در منگنه قرار داده و متلاشي کرده است. اگر کسي اين روندهاي سياسي را نبيند قطعأ نميتواند دلايل انشعاب حزب دمکرات را بطور ابژکتيو توضيح دهد.

دلايل انشعاب حزب دمکرات کردستان ايران ....